PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY DO ZUŠ PhDr. Zbyňka Mrkose
pro školní rok 2024/2025

Žáci jsou ke studiu přijímáni na základě úspěšně vykonané talentové zkoušky. Počet přijímaných žáků se řídí stanovenou kapacitou školy a aktuálním počtem volných míst v jednotlivých oborech. Kapacitu školy stanoví zřizovatel – Jihomoravský kraj a v žádném případě nesmí být překročena.

Výsledky přijímacích zkoušek do jednotlivých oborů:

Přípravné studium Hudebního oboru NOTIČKA: ZDE

Hra na hudební nástroj nebo zpěv (základní studium hudebního oboru): ZDE

Výtvarný obor: ZDE

Literárně dramatický obor: ZDE 

Taneční obor: ZDE

Pokud je vaše dítě přijato ke studiu přijde vám v příštím týdnu na e-mailovou adresu, kterou jste uvedli na přihlášce, rozhodnutí o přijetí a pokyn k platbě školného (kontrolujte si prosím e-mailovou schránku, případně spamový koš, a pokud vám pokyn k úhradě nepřijde, kontaktujte nás). Rozhodující pro konečné přijetí Vašeho dítěte ke studiu bude platba školného. V opačném případě nabídneme místo dalšímu uchazeči.

Pokud bude vaše dítě přijato, ale rozhodnete se, že nenastoupí, dejte nám, prosím, co nejdříve vědět na info@zus-brno.cz, abychom mohli oslovit náhradníky. Děkujeme.

Uchazeči, kteří zatím nebyli přijati ke studiu z kapacitních důvodů, jsou vedeni jako náhradníci a mohou být v případě uvolnění kapacity školy dodatečně přijati. Pokud se místo uvolní, budeme náhradníky okamžitě kontaktovat.

Buďte, prosím, trpěliví, pokud se nepodaří zařadit žáka před začátkem školního roku (období červen–srpen), je možné, že se to podaří v září. Každoročně se tak děje v desítkách případů. Škola se s Vámi v případě pozdějšího přijetí telefonicky spojí.
Děkujeme za pochopení.

Domluva rozvrhů proběhne v pondělí 2. září 2024.
Podrobné informace a organizační pokyny nezbytné pro úspěšné zahájení
školního roku 2024/2025 budou včas zveřejněny.

Těšíme se na vás!


Komentáře nejsou povoleny.